+31 (0) 6 55 55 12 73 info@penningsagriservice.com
Selecteer een pagina

Over ons

Hoe het begon

Na het AOC, de middelbare en daarna de hogere agrarische school  te hebben afgerond wilde Gerjo Pennings het liefst iets voor zichzelf beginnen. In de agrarische branche uiteraard. Hij zocht naar een product/dienst dat nog niet (veel) werd aangeboden en zo kwam hij uit bij de midibaal. Voor hobbyboeren en mensen met kleine aantallen vee zijn de grotere rijkuilen vaak niet handig. Maar met een kleinere baal hebben ze altijd voer van goede kwaliteit en gaat er geen inhoud verloren door schimmels, vocht of broei. Eenmaal overtuigd van de toegevoegde waarde van balen werd in 2016 een balenpers aangeschaft: de Agronic MR 820. Hiermee kunnen balen gemaakt worden van 75 t/m 90 cm doorsnee. In 2021 werd een tweede pers aangeschaft: de Orkel Dens – X Compactor met stortbunker. Hiermee kunnen grote balen van 75 t/m 115cm doorsnee geperst worden. Daarmee is er nu voor iedere veehouder een passende oplossing.

Gerjo Pennings bij balenpers

ONZE MISSIE

Onze missie is ontzorgen. Een totaaloplossing op maat bieden voor iedere klant. Of je nu hobbyboer bent met enkele koeien of een veehouder met vele hectares, wij kunnen je helpen. We gaan voor goed voer voor je vee en perfecte service voor jou. Onze diensten variëren van de verkoop van een enkele baal tot het persen van de maïs direct vanaf het land en het plaatsen van de balen op de gewenste plek. Dankzij onze tractor met voorlader, shovel en vrachtwagen kunnen we op verzoek in eigen beheer het product laden, persen, wegzetten, opstapelen èn vervoeren. Hierdoor zijn we op elkaar ingespeeld en kunnen we zeer efficiënt werken. Wat de kwaliteit ten goede komt en uiteindelijk ook kosten bespaart. Een overzicht van alle mogelijkheden vind je op onze aanbod pagina.

Onze persen in actie 

Diensten

Een beknopt overzicht van wat we te bieden hebben. Kijk voor het complete verhaal op onze aanbod pagina.

Uit de kuil

Wordt het voer in de kuil te warm of heb je maïs over van vorig seizoen? Wij maken er direct uit de kuil balen van zodat de kwaliteit behouden blijft.

MEER INFORMATIE

Oogsten mais

Van het land

Vanuit de silagewagen of kieper kan de mais direct vanaf het land geperst worden. Bij onze grote pers is het mogelijk direct in de bunker te lossen met minimale verontreiniging. Wij gaan voor vast geperst en strakke balen.

MEER INFORMATIE

MKS

MKS

MKS oogsten is hoogwaardig voer van eigen land. Met een hoog zetmeel gehalte, wat zorgt voor krachtvoer voor je dieren. Uitstekend te combineren met gras!

MEER INFORMATIE

droogstand

Droogstandsbalen

Koeien hebben in de laatste 8 à 6 weken van de dracht een uitgebalanceerd rantsoen nodig met de juiste verhoudingen. Koeien in de droogstand juist voeren, loont zich rondom het afkalven en daarna.

MEER INFORMATIE

Losse verkoop

Losse verkoop

Ideaal voor kleinere aantallen vee. Bij ons kun je terecht voor zowel midibalen als grote balen, al vanaf 1 stuk. Bij partijen vanaf 25 stuks kunnen ze worden thuis bezorgd.

MEER INFORMATIE

Meer weten? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee!

WhatsApp openen
Stuur een bericht via WhatsApp
Hallo, hoe kan ik je helpen?